Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zajištění vstupních podkladů a předprojektové přípravy v rámci investiční akce: „Rekonstrukce a změna účelu užívání SŽŠ v objektu č. p. 764 Kynšperk nad Ohří“
Odesílatel Jiří Bednář
Organizace odesílatele Město Kynšperk nad Ohří [IČO: 00259454]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.11.2016 08:51:08
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Jeden z uchazečů předložil následující dotaz k zadávací dokumentaci:

V požadavku na zpracování stavebně technického průzkumu se píše o nutných sondách – může investor upřesnit aspoň přibližně počet sond? Lze jich samozřejmě provést desítky, ale to může být pro budoucí projektový návrh zbytečné. Předpokládá objednatel, že uchazeč sondy fyzicky provede a vyhodnotí, nebo je schopen zajistit jejich fyzické provedení svými silami?


odpověď zadavatele:

Počet sond nelze konkrétně předem určit - zadavatel požaduje provedení sond v takovém počtu a rozsahu, který je nezbytně nutný pro zdárný průběh dalších projekčních prací a zároveň v dostatečné míře umožní prokazatelně zjistit stav nosných konstrukcí, jejich konstrukčního a materiálového provedení včetně možného poškození. Celkový objem je ponechán na odborném úsudku zpracovatele, který průzkum provede tak aby měl dostatek relevantních informací pro další fáze projektové přípravy stavby.
Zadavatel předpokládá, že uchazeč sondy fyzicky provede a vyhodnotí.