Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení „Rekonstrukce bývalé restaurace u zámku Hazlov č.p. 310 na p.p.č. 9/2 Obecní úřad – knihovna – konferenční a výstavní prostory“
Odesílatel Lenka Dvořáková
Organizace odesílatele Obec Hazlov [IČO: 00253952]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 25.05.2018 10:29:20
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz. 1
Dle dodatečné informace č. 4 a odpovědi bude šikmá schodišťová plošina jedna. V nabídkovém výkaze
výměr bude u 2. etapy tato položka oceněna 0?

Informace 1:
Plošiny budou dvě dle stejného typu uvedeného v dodatečných informacích č. 4, proto naceňte obě.

Dotaz. 2
Prosím o zapracování do návrhu SOD pro podání nabídky klauzuli o nedostatečnosti předložené projektové dokumentace v tendru, kde předložený výkaz výměr nevystihuje skutečně požadované práce dle požadavků NPÚ Loket a nekoresponduje s projektovou dokumentací, tak aby bylo možno při případné realizaci možno požadovat navýšení čerpání finančních prostředků. Viz. odpovědi v dodatečných odpovědích, např. DI č. 5 odpověď č.1, 3, 4; DI č. 1 odpověď č. 7

Informace 2:
Zadavatel v této fázi zadávacího řízení nebude upravovat návrh smlouvy a případné vícepráce či méněpráce v rámci realizace zakázky bude řešit schváleným dodatek ke smlouvě.

Dotaz. 3
Dle dodatečné informace č. 5 a informaci č. 3 máme ocenit ve výkaze chybějící pozice oken 12, 15 dle tabulky výplní – do které položky předloženého výkazu výměr bude tento finanční objem zahnut, když nový výkaz nebude poskytnut?

Informace č. 3:
Zadavatel upravil výkaz výměr o chybějící položky - byla změněna položka č. 193 a doplněny položky č. 998 a 999 a požaduje tedy od dodavatelů nacenit nový výkaz výměr, který je od dnešního dne zveřejněn na profilu zadavatele.

S pozdravem Lenka Dvořáková Starostka obce Hazlov


Přílohy
- dodatečná info č.7.pdf (158.29 KB)

Původní zpráva

Datum 24.05.2018 09:03:09
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
1) Dle dodatečné informace č.4 a odpovědi bude šikmá schodišťová plošina jedna. V nabídkovém výkaze výměr bude u 2. etapy tato položka oceněna 0 ?

2) Prosím o zapracování do návrhu SOD pro podání nabídky klauzuli o nedostatečnosti předložené projektové dokumentace v tendru, kde předložený výkaz výměr nevystihuje skutečně požadované práce dle požadavků NPÚ Loket a nekoresponduje s projektovou dokumentací, tak aby bylo možno při případné realizaci možno požadovat navýšení čerpání finančních prostředků. Viz. odpovědi v dodatečných odpovědích např .DI č.5 odpověď č.1 , 3 , 4 ; DI č.1 odpověď č.7

3) Dle dodatečné informace č.5 a informaci č.3 máme ocenit ve výkaze chybějící pozice oken 12 , 15 dle tabulky výplní – do které položky předloženého výkazu výměr bude tento finanční objem zahnut , když nový výkaz nebude poskytnut?
Za zpracování děkuji