Veřejná zakázka: Výstavba inženýrských sítí a komunikace pro rodinné domy v lokalitě Třešňovka, Kynšperk nad Ohří - II. etapa

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1132
Systémové číslo: P17V00000037
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 29.03.2017
Nabídku podat do: 24.04.2017 13:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Výstavba inženýrských sítí a komunikace pro rodinné domy v lokalitě Třešňovka, Kynšperk nad Ohří - II. etapa
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce
  • Zakázka je dělena na části (jako samostatná zadávací řízení)

Stručný popis předmětu:
Popis investičního záměru

Předmětem celého investičního záměru je provedení a obstarání veškerých prací a zhotovení děl nutných k úplnému dokončení a zprovoznění stavby „Výstavba inženýrských sítí a komunikace pro rodinné domy v lokalitě Třešňovka, Kynšperk nad Ohří“ v rozsahu specifikovaném prováděcí projektovou dokumentací. Jedná se o výstavbu nové a rekonstrukci části stávající splaškové kanalizace, dále o výstavbu dešťové kanalizace s retenční nádrží pro odvodnění komunikace, výstavbu vodovodu terénní úpravy a výstavbu komunikace, včetně vegetačních úprav pro rodinné domy v lokalitě Třešňovka v obci Kynšperk nad Ohří. V rámci stavby budou vybudovány přípojky pro splaškovou kanalizaci a vodovodní přípojky, které budou ukončeny na hranicích budoucích stavebních parcel. Dále bude proveden rozvod NN a přeložka vrchního vedení NN, rozvod VO a přeložka vrchního vedení VO, ochrana kabelů PVSEK, NTL plynovod a přípojky. Předpokládaná cena celého investičního záměru je 19 225 000,-Kč bez DPH. S ohledem na výši odhadovaných nákladů je realizace celého projektu rozdělena na čtyři etapy.

I. etapa
Výstavba splaškové a dešťové kanalizace (včetně přípojek ke stávajícím RD v ul. M. Tyrše). V této etapě bude vybudována nová oddílná kanalizace, která bude vedena od nové lokality (1. část – naproti domu č. p. 538), ve stávající živičné komunikaci v ul. M. Tyrše, dále podél schodů směrem do ul. Knoflíková. Dešťová kanalizace dále bude pokračovat přes retenční nádrž v parčíku a bude svedena do koryta Suchého potoka. Splašková kanalizace bude pod schody napojena na stávající kanalizaci, kde je již v ul. U Tavírny připraven napojovací bod na stávající potrubí pro tuto kanalizaci. Vybudováním těchto částí kanalizací dojde k odlehčení stávající jednotné kanalizace v křížení ulic Knoflíková a K. H. Borovského, kde při větších deštích dochází k vyplavování kanalizace do ulice Knoflíková. I. etapa byla již realizována v roce 2016.

II. etapa
Terénní úpravy a podkladní vrstvy pro budoucí komunikaci a inženýrské sítě, veřejné osvětlení, přeložka a rozvody sítě NN, kterou bude realizovat ČEZ, v první části prostoru pro 16 RD. Předpokládaný rok realizace 2017.

III. etapa
Dokončení komunikace v prostoru pro 16 RD, výstavba sjezdů, chodníků podél ul. M. Tyrše a vegetační úpravy. Předpokládaný rok realizace dle finančních možností objednatele 2018 -2019.

IV. etapa
Dokončení prací na komunikaci k části pro 3 RD, dokončení celého projektu včetně zaměření skutečně provedené stavby a celkové kolaudace kompletní stavby dle investičního záměru. Předpokládaný rok realizace dle finančních možností objednatele 2019 - 2020.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 6 635 757 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Město Kynšperk nad Ohří
  • IČO: 00259454
  • Poštovní adresa:
    Jana A. Komenského 221/13
    35751 Kynšperk nad Ohří
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2022-021580

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Jana A. Komenského 221
35751 Kynšperk nad Ohří

Kontakt

Části veřejné zakázky

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky